perjantai 2. syyskuuta 2016

Aikansa eläneet - elokuu osa 2

Jatkan selostusta meikeillä ja muilla tuotteilla ilman alkujorinoita.

MeikitRimmel Lasting Finish Skin Perfection Full Coverage Foundation SPF20 (30 ml)

Rimmelin peittävä meikkivoide on ykkössuosikkini meikkivoiteista. Paras tähän mennessä käyttämäni meikkivoide. On tullut elämääni jäädäkseen. Näillä näkymin.

Essence all-in-one BB-cream (30 ml)

Tykkään peittävistä meikkivoiteista, minkä vuoksi käytän BB-voiteita  aniharvoin, enkä koskaan yksinään. Käytin Essencen BB-voidetta etupäässä primerin tapaan jonkin toisen BB-voiteen kanssa, sekä toisinaan myös Lumenen seerumimeikkivoiteen alla. Lumenen seerumivoide ei ole peittävä, joten se vaatii lisäkaverin. Essencen BB-voide oli käytössä varmaan toista vuotta.  Voiteessa on peräti SPF30! Tykkäsin tästä; kyllä tätä ihan mielikseen käyttää. Hintakin jotain kolmen euron luokkaa.

Barry M Flawless Colour Correcting Primer (30 ml)

Barry M:n vihreä väriä korjaava meikinpohjustaja on hyvä, edullinen tuote, jota minulla on jo ostettuna lisää. En tiedä tuosta värin korjaavuudesta. Se ei taida kovinkaan kummoinen olla, kun punakkuus tunkee läpi, mutta meikinpohjustajana hoitaa hommansa priimasti.

Cien Colour Lip Butter

Ostin Lidlistä joskus viime kesänä, ehkä, lip butter -kyniä muutaman  kappaleen, kun olivat niin kivan värisiä. Hamstraan aina Lidlin "Limited edition" -meikkituotteita, jos tutkaani vaan osuvat. Ihastuin lip butteriin täysillä. Se voitelee huulet erittäin mukavasti, tuntuma on kiva. Väri ei pysy kauan paikoillaan, mutta pikkupuutteesta huolimatta tykkään silti ihan hirveesti ja toivoisin, että näitä olisi vakituiseen myynnissä. Sävy Wild Plum on erittäin kiva hieman shimmerinen hillitty tumma lila. Minulla on vielä toinen samanlainen jemmassa, sekä yksi hennon vaaleanpunainen.

Muut tuotteetOriflame Silk Beauty Hand Cream (150 ml)

Minulla on jokin paha asennevamma Oriflamen tuotteita kohtaan. Käytin niitä jonkin verran kymmenisen vuotta sitten, mutta vähitellen kyllästyin tuotteiden  heikkoon laatuun. Meikit olivat kautta linjan, anteeksi vaan, aika huonoja. Minun rankingissani Oriflamen ihonhoitotuotteetkin ovat vain tyydyttävää tasoa. Olen sittemmin saanut joitakin Oriflamen kasvo- käsi- ja kroppavoiteita hyvää tarkoittavalta lähimmäiseltäni pyytämättä ja yllättäen, mutta en mahda sille mitään, että ne eivät vaan tunnu hyviltä. Tunnen itseni lurjukseksi. Olen kiltisti kokeillut kaikkia saamiani tuotteita, joista osan olen urheasti käyttänyt loppuun ja osan melko varhaisessa vaiheessa heittänyt pois kuleksimasta. Silk Beauty -käsivoide on tällä erää viimeinen mohikaani ja heitän sen nyt puoliksi käytettynä roskiin ilmeisistä syistä.

Nivea Soft Refreshing Soft Moisturizing Cream (200 ml)

Käytän Nivean Soft kosteusvoidetta yökäsivoiteenani ja sen majapaikka on yöpöydälläni. Olen käyttänyt Nivean voidetta muutaman vuoden ajan käsivoiteena. Se sopii siihen hommaan erinomaisesti, koska se imeytyy nopeasti, on sopivan täyteläistä, ei siis liian paksua, eikä liian luirua.  

Holika Holika Dessert Time Lipbalm sävy Beach Cupcake

Korealaisen merkin Holika Holikan huulirasva on erittäin herttaisesti pakattu. Huulirasva värjäsi  huulet hieman oranssisiksi, mutta ei haitannut, kun käytin tätä yöhuulirasvana. Huulirasva oli aika ohutta ja liukasta. Se tuntui ihan hyvältä, mutta ei mainittavammin innostanut. Tuskin ostan toista kertaa.

Juice Beauty Hydrating Mist (30 ml)

Sain tämän Juice Beautyn kosteuttavan mistin jonkin ostoksen kylkiäisenä ainakin pari vuotta sitten. En käytä mistejä yleensä, koska en koe tarvitsevani sellaisia. Tätä on vielä puolet jäljellä, mutta aika on jättänyt tästäkin. Oli ihan ok tuote silloin, kun muistin käyttää, mutta en saanut siitä irti mitään virkistävyyttä, kuten putelin teksteissä luvataan.


Hopsanssaa. Kiva, että tuli loppu tästäkin roskispostauksesta. Ihan itseäkin jo uuvutti;)

Onko tuttuja juttuja?


2 kommenttia:

  1. En ole Essencen meikki- tai BB-voiteita vilkaissutkaan, mutta korkean aurinkosuojan takia BB kuulostaa jo tutustumisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut Essenceltä vain tätä yhtä BB-voidetta. Se oli minusta ok primerina tai jonkun toisen ei-niin-peittävän meikkivoiteen kaverina. Yksikseni en sitä naamaani laittanut. SPF30 taisi oli suurin houkutin kokeiluun:)

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!