torstai 25. elokuuta 2016

Nyxin luomivärinelikko Full Throttle

Meikeistä luomivärit ovat ehdottomasti suosikkejani. Ajattelen meikkausta ja meikkejä aina luomivärin kautta. Luomivärit rekisteröin aina ensimmäisenä blogeista, Youtubesta, lehdistä, myymälöistä jne. Suosin etupäässä edullisia meikkimerkkejä, mikä pätee myös luomiväreihin. Edullisemmat luomiväripaletit vetoavat minuun enemmän kuin suuresti hypetetyt must-have -luomiväripaletit, jollaisia minulla ei ole ainuttakaan. Kun luen paljon blogeja ja seuraan tubettajia, saan sitä kautta runsaasti tietoa meikkimaailman globaaleista trendituotteista, joten en koe tarpeelliseksi niitä itselleni hankkia. Saan niistä eri väylien kautta yliannoksen, jolloin mielenkiinto alkaa kadota ja kyllästyminen iskee, you get the gist?


En tiedä liittyykö yllä oleva johdanto suoraan siihen mitä nyt kirjoitan, mutta liittyy hypetykseen ja ehkä hiukan ambivalenttiin suhtautumiseeni siihen. Halusin kaikesta huolimatta kokeilla Nyxin luomivärejä, kun ne saapuivat Suomen markkinoille ihan kauppoihin saakka. Halusin päästä omin silmin näkemään ja omin käsin kokeilemaan näitä paljon jo etukäteen mainostettuja meikkejä.  Kävin Helsingin Sokoksen Nyx-pisteellä melko pian, kun merkki oli lanseerattu. Kovin oli tungosta hyllyjen välissä. Olin etukäteen lukenut jostain blogista, että Nyx Full Throttle -luomivärinelikot olisivat tutustumisen arvoisia. Tosin niissäkin on laatueroja, näin ymmärsin. Päädyin ostamaan luomivärinelikon sävyssä Color Riot, koska sen kaikki sävyt ovat mattasävyjä lukuun ottamatta vasemman ylänurkan vaaleaa sävyä, jossa on hieman shimmeriä. Iäkkäämpänä ruttuluomisena naisena suosin luomillani mattasävyjä, jos suinkin voin. Päätin kokeilla normaalista värimaailmastani poikkeavia kirkkaita värejä.  Color Riotin värit ovat lämpimiä punaisen ja keltaoranssin sävyjä, selvästikin ruskan värejä, räväköiksi voisi luonnehtia.  Nämä värit eivät arkaile, eivätkä kulje seinänviertä pitkin,  nämä pomppii silmille!Sävyt ovat melko tasapigmenttisiä, ehkä ylänurkan ruskea on muita hieman pehmeäpigmenttisempi. Kädelle swatchattuna värit erottuvat selvästi. Mutta. Kun levitän värejä luomille, ne eivät sitten erotukaan toisistaan. Luomillani värit ovat yhtä ja samaa rusehtavan punaista pintaa. Ehei, en laita esille silmäkuvia, niillehän nauraisi jo Koistisen labradorinnoutajakin.

Vika voi tietysti olla vajavaisissa meikkaustaidoissani  tai tottumattomuudessani, mutta yrityksistä huolimatta en saa värejä erottumaan toisistaan, vaikka kokeilen niitä eri kombinaatioilla ja käytän apuna myös muita värejä ihan randompaleteista. Color Riotin värit ovat kauniita ja vahvoja, niinpä niihin pitää nähtävästi totuttautua ajan kanssa, koska menevät aikalailla värimaailmani ulkopuolelle. Pakkoko sitä on aina vanhassa pitäytyä? Uskon, että värimellakkahenget vielä puhuttelevat minua.

Oletko tutustunut Nyxin Full Throttle -nelikoihin?

Kato, mahtava pigmentti!

12 kommenttia:

 1. Kivannäköinen nelikko. :) En ole testannut Full Throttleja.. Ainakaan vielä. Tuossa olisi nättejä värejä syksyyn. :)

  VastaaPoista
 2. Koistisen labradorinnoutaja :D
  Jaan sinun mieltymyksesi luomiväreihin ja nimenomaan edullisempiin merkkeihin.
  Arvokkain luomiväreistäni taitaa olla thebalmin Nude"tude paletti jonka sain puoleen hintaan cocopalmilta. Sinusta poiketen haluan myös välillä luomilleni kimallusta ja metallinhohtoa, vaikka pian viiskymppisen ei varmaan pitäisi, mutta pakkoko tuossa on kenenkään gurun neuvoja kuunnella :D Nyxin tuotteet on uppo-outoja itselleni kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on the Balmin nelikko Mont Balm, jonka sain myös puoleen hintaan Cocopandalta:) Ollaan nähtävästi oltu samoilla apajilla;) Mitään Naked -paletteja tai muita vastaavia, mitä niitä nyt kaikkea onkaan, en himoitse. Olen löytänyt edullisemmista merkeistä riittävästi, liikaakin myönnetään, todella hyviä luomiväripaletteja ja sinkkuja. Wet n Wild on mun ykkössuosikki. Niitä saa usein muutamalla eurolla esim. Pretty.fi:stä. Oletko kokeillut? Näin Pretty.fi:ssä joitakin kivannäköisiä Elfin pikkupaletteja, kyllä tekis mieli tilata... Ostin apteekistä jo kauan sitten ennen kuin olin edes kuullut Elfistä, yhden pikkuruisen luomiväripaletin, joka maksoi ehkä 3,50 euron luokkaa. Ja kyllä oli hyvä! Todella hyvä pigmentti ja pysyi luomilla hyvin.

   Nyxin tuotteita minulla taitaa olla vain tämä nelikko ja yksi rajauskynä. Nyxin myyntipisteissä on yleensä hyllyt melko tyhjinä, mistä päätellen kauppa käy.

   Poista
  2. Wet n Wild on tuttu ajoilta jolloin sitä myytiin vielä Seppälöissä.
   Elfiä kiinnostaisi myös kokeilla, muutama sivellin on tältä merkiltä ja olen niistä pitänyt kovasti. Hyvä hinta/laatusuhde.

   Poista
  3. Silloin, kun Wet n Wildiä myytiin Seppälöissä olin autuaan tietämätön niiden laadusta yms. Jotenkin vaan kuljin siinä kohtaa silmät ummessa:(

   Elfin siveltimet on todella hyviä. Mulla on niitä muutama ja hyvin ovat toimineet ja käytössä kestäneet.

   Poista
 3. En ole tutustunut, olisin ostanut itseasiassa sinkkuluomivärinapin, mutta ihastusta herättäneestä sävystä oli testeri kadonnut :P Sen sijaan ostin HD-puuterin ja se vaikuttaa ihan kelvolta tapaukselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ostin tuon nelikon, oli sen verran tungosta Nyx-pisteessä, että piti vähän kyynärpäitä käyttää, että pääsi käsiksi testeriin;)
   Tutkailin myös HD-puuteria, mutta kun on puutereitakin käyttämättöminä jemmassa ainakin kolme ennestään, niin maltoin mieleni:)

   Poista
 4. En ole, mutta jos ostaisin, niin varmaan just tämä nelikon, tosi nätit sävyt. Olen muissakin blogeissa tätä katsellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan lukeneeni jostain postauksestasi, että sinun lemppari huulipunasävysi on oranssinpunainen tai siihen vivahtava. Nyxin nelikon värit mätsäisivät hyvin siinäkin mielessä:)

   Poista
 5. Mitä enemmän Nyxejä blogeissa ihastelen, sen enemmän niitä haluan. Olen ollut todella tiukkana näiden kanssa, mutta hiljakseen alkaa tuo himotus kasvaa. Kivaa viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkä kasvaa syödessä:) Olen varsinkin edullisten luomivärien kanssa jo pahassa syöksykierteessä kohti hoarder -kategoriaa:)
   Mutta kivaa on silti!
   Ihanaa viikonloppua<3

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.