torstai 18. elokuuta 2016

L.A. Girl Bronzer Countour Stick ja Hi-Lite Countour Stick

Käytän yleensä varjostuksiin ja korostuksiin puuterimaisia tuotteita. Olen aiemmin kokeillut paletissa olevia voidemaisia varjostus- ja korostustuotteita, mutta minusta niiden saaminen nätisti kasvoille on hidasta hommaa, enkä olen sen kummemmin viitsinyt asiaan perehtyä. Mikäli olen havainnut oikein aika monelta meikkimerkiltä on tullut viime aikoina markkinoille varjostus-korostusstickejä. Pastel Beauty -verkkokaupan sivuja selatessani huomasin, että L.A. Girlilläkin on voidemaisia varjostus- ja korostusstickejä. 

Puikot on kivan stubuja!
Tilasin L.A. Girlin Velvet Bronzer Contour Stickin sävyssä Suede ja Velvet Hi-Lite Contour Stickin sävyssä Cashmere. Varjostusstickiä on saatavissa myös sävyissä Brazen ja Goddess, jotka ovat hieman vaaleampia sävyjä. Myös korostustickistä on kaksi muuta sävyä Luminous ja Radiance, jotka ainakin kuvien perusteella ovat hieman kirkkaampia sävyjä. Cashmere sävy on neutraali nudemainen kellertävä sävy, kun taas kaksi muuta sävyä ovat vaaleanpunaiseen vivahtavia ja shimmerrisiä.

Suede & Cashmere
Olen viime aikoina käyttänyt L.A. Girlin stickejä lähes päivittäin. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja kermaisen koostumuksensa ansiosta levittyvät nätisti. Myös kerrostaminen on vaivatonta. Minusta L.A. Girlin stickit ovat siroja ja somia, joten niihin tartun mielelläni.

Varjostuksissa stick toimii apulaisena, koska käytän yleensä myös puuterimaista varjostustuotetta täydentämään lopputuloksen.  Kummankaan stickin pigmentti ei ole kovin voimakas, joten niillä saa kivan maltilliset varjostukset ja korostukset, jos sellaiset haluaa.  L.A. Girlin stickit ovat tämän hetken suosikkejani!

Stickit maksoivat noin 6,50 euroa/kappale.

6 kommenttia:

 1. Mukava, että Suomessakin saa nyt marketista tälläisiä tuotteita. Maybellinen uutuudet kiinnostaisivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi iloinen, että edullisia uusia merkkejä on tullut tänne pohjan perukoille;)

   Maybellinelläkin on tullut strobing stick, ehkä jotain muutakin. YouTuben perusteella stickit vaikuttavat olevan nyt in.

   Poista
 2. HItto pitääpä kokeilla noita puikkoja. Hinta ei ainakaan ole paha! Kiitos vinkistä :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, itse ainakin tykästyin L.A. Girlin stickeihin. Edullisia ja toimivia:)

   Poista
 3. Maybellinen stickkeihin oli tulossa useampaakin sorttia, mitä kotiin tulleesta Citymarketin kauneuskuvastosta päättelin :) Oon tykännyt Lumenen voidemaisista poskipunista, josta erästä sävyä olen reteästi käyttänyt varjostamiseen. Käyttöliittymä on näppärä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Täytyypä kaivaa CM:n kauneuskuvasto esiin, on mennyt ihan ohi..

   Minulla yksi Lumenen poskipunapuikko, sävy Aamun kajo, josta ole tykännyt paljon. Mukava, hillitty sävy, joka mätsää melkein minkä lookin kanssa vaan:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!