maanantai 25. heinäkuuta 2016

Suosikit!

Kuten blogeissa on tapana päätin minäkin listata suosikkituotteitani. Tässä tulee viime aikojen suosikkejani.


Herbina MarjaSpa kasvokuorinta ja -naamio

Herbina on yksi suosikkimerkeistäni ihonhoidossa. Suorastaan rakastan MarjaSpa-tuotteita. MarjaSpa on ollut kestosuosikkini heti siitä lähtien, kun se tuli markkinoille. Olen todella harmissani, että tämä ihana sarja on lopetettu. En ole vielä päässyt Herbinan uusien sarjojen, Moisture Balance ja Energy Boost, makuun. Joitakin tuotteita olen kokeillut, mutta edelleen kaihoten muistan MarjaSpata. Kun kuulin, että MarjaSpa ollaan lopettamassa, hamstrasin oitis kaikkia mahdollisia MarjaSpa-tuotteita halvalla Saiturinpörssistä, jossa on muutenkin hyvät valikoimat Herbinan tuotteita.  Eniten sain haaviini juuri kasvokuorintaa ja -naamiota. Kuorin kasvoni noin kerran viikossa (couperosa ei tykkää, jos liikaa kuorii) ja naamiota käytän pari kertaa viikossa. Käytän MarjaSpan ohella muitakin naamioita. MarjaSpa-naamiossa on aivan ihanan suloinen makeahko tuoksu. Naamio kosteuttaa mukavasti ja saa ihoni tuntumaan hyvinvoivalta.

The Body Shop Vitamin E Eyes Cube

En ole käyttänyt pitkään aikaan mitään The Body Shopin tuotetta. Käytin niitä jonkin verran 1980-90 luvuilla, mutta sitten jostain syystä rupesi tökkimään. En tiedä itsekään miksi, mutta kiersin kaukaa koko merkin.  Ostin alkuvuodesta BT:n Oils of Life -kasvoöljyn, josta pidin paljon ja alkukesästä Vitamin E Eyes Cuben, joka on niin ikään hyvä ja toimiva tuote. Käytän yleensä tavallisia silmäympärysvoiteita. Kuutiomuotoinen silmänympärysaine oli minulle uusi juttu. Sy-aine levittyy  vaivattomasti iholle, imeytyy nätisti  ja tuntuu siloiselta. Tämän sanotaan viilentävän silmänympärysihoa, mutta en havainnut mitään sellaista, mutten kaivannutkaan. Tuote on ihmeen riittoisa, eikä maksa maltaita (10 euroa). Ehkä ostan vielä uudestaan, mutta tällä hetkellä on jonossa odottamassa mm. vanha kaverini Ziajan sy-voide, josta teen varmaan jossain vaiheessa juttua.

Raili Hulkkosen sivellin

Löysin alelaarista Duroyn Raili Hulkkonen -siveltimen nro 1. Normaalihinta oli muistaakseni 35-40 euron tienoilla, mitä en kyllä raaskisi maksaa, mutta kun sain 40 %:n alennuksella, ostin sen. Sivellin on vuohenkarvaa, pitkävartinen ja erittäin jämäkkä. En yleensä käytä luonnonkarvaisia silveltimiä, mutta tämä sivellin on jotenkin erityinen, toista samankaltaista ei ole tullut eteeni. Käytössä sivellin on osoittautunut verrattomaksi. Sillä on hyvä levittää bronzeria ja siihen hommaan sitä olenkin enimmäkseen käyttänyt. Siveltimellä saa hienoja pitkiä kaaria pitkän vartensa ansiosta, käyttötuntuma on suorastaan uljas!

H&M luomivärit

Löysin tänä kesänä HM:n yksittäiset luomivärit ja voi pojat ja tyttäret, kyllä ovat hyviä. Harmittaa, etten aikaisemmin kekannut näitä upeita luomivärejä. Kävin Helsingin Foorumin H&M:ssä, josta kuulemma löytyy Suomen täydellisin valikoima merkin kosmetiikkaa. Valtavastihan sitä siellä on. Silmäni nauliintuivat heti luomivärihyllyille. Runsauden pula iski saman tien. Päädyin aikani pähkäiltyä ostamaan suht neutraaleja värejä (kaikkia en ostanut samalla kertaa). Luomivärien pigmentti on erinomainen ja luomivärit käyttäytyvät luomilla mallikkaasti, suorastaan upeasti. Näitä voin lämmöllä suositella. H&M:n luomiväripaletit eivät ole niin hyviä kuin yksittäiset luomivärit. Paleteissa värit ovat vähemmän kermaisen tuntuisia, enemmänkin jauhoisen oloisia. Tosin olen kokeillut vain yhtä palettia, mutta se tuntui muutenkin melko vaisulta tapaukselta. Yksittäiset luomivärit maksavat noin 6 euroa.

Värit ylhäältä keskeltä myötäpäivään:
Canded Almond, Mojave, Fig Figment,
Moss It Over ja Dove Affair (matta)


Oletko viime aikoina löytänyt uusia suosikkeja tai löytänyt vanhat suosikit uudelleen?

2 kommenttia:

Kiitos palautteesta ja kommenteista!