lauantai 30. heinäkuuta 2016

Missha Time Revolution Wrinkle Cure Ultimate Serum

Misshan Time Revolution Wrinkle Cure Ultimate -seerumi lupaa tehdä ihosta kiinteän ja pehmeän,  kimmoisan ja vireän, ja siten auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Siis wrinkle- ja anti-age -tuotteiden tavanomaisia lupauksia. Missha on korealainen merkki ja minua kiinnosti kokeilla merkin kasvotuotetta.

Seerumi on pakattu tyylikkääseen ja virtaviivaiseen pumpulla varustettuun lasipulloon, mikä antaa vaikutelman vähän laadukkaammasta tuotteesta. Tuotetta pullossa on 40 ml.


Seerumi imeytyy mukavasti kasvoille ja iho tuntuu  pehmeältä ja hyvinvoivalta. Ensituntuma on samanlainen kuin monella muullakin seerumilla. Misshan seerumi ei tunnu mitenkään erityisemmin "ryppyseerumilta" (mitä se ikinä onkaan). Misshan seerumissa on miellyttävä, paksuhko tekstuuri ja mieto, lähes olematon tuoksu. Odotan seerumilta hieman ylellistä ja luokseen kutsuvaa tuoksua, koska miellän seerumin eräänlaiseksi kasvojen paapomistuotteeksi. Minusta tuoksu on sellainen elementti, joka lähtökohtaisesti kuuluu kosmetiikkatuotteeseen.  (Valitettavasti ei ole  kuvaa itse seerumista, ehdin käyttää sen viimeistä tippaa myöten. Käytän kasvotuotteita aika ronskilla kädellä.)

Anteeksi kovasti kuvan huonosta laadusta.
Seerumin inci-lista on pitkä ja siinä minun tietämykseni perustella näyttäisi olevan aika tavanomaisia kasvotuotteen ainesosia. En ainakaan  itse havaitse niissä mitään ultimaattisen ihmeellistä, vallankumouksellista tai poikkeavaa verrattuna johonkin muuhun seerumiin. Ehkä joku tietävämpi lukija voi valaista, jos olen aivan hakoteillä.

Minulla on pintakuiva sekaiho, minkä perusteella valitsen tuotteita. Kaikki kosteuttavat tuotteet kiinnostavat minua anti-age -ominaisuuden ohella. Käytin seerumia iltaisin yövoiteen ja kasvoöljyn alla. Kuten tulin jo maininneeksi Misshan seerumi tuntui ihollani oikein mukavalta, hoitavalta ja kosteuttavalta, ei minulla ole sen suhteen mitään valittamista, mutta se ei sykähdytä sen enempää. Odotin enemmän korealaiselta tuotteelta. Niiden innovatiivisuudesta ja korkeasta laadusta kun niin paljon nykyisin kirjoitetaan. Yhden pullon käyttökokemuksella on tietenkin vajavaista arvioida mitä vaikutuksia Misshan seerumilla olisi "pitkässä juoksussa".  Kokeilen mielelläni erilaisia anti-age yms. tuotteita, mutta olen melko lyhytjännitteinen jatkamaan käyttöä, jos tuote ei heti tee mitään ihmeellistä ja tavanomaisesta poikkeavaa.  Jatkan kuitenkin erilaisten seerumeiden kokeilua ja toivon löytäväni jonkin todella loistavan!

Tilasin seerumin Misshan virolaisesta verkkokaupasta ja se maksoi hieman alle 30 euroa.

Oletko käyttänyt Misshan kasvotuotteita? Tuliko niistä suosikkejasi?

4 kommenttia:

 1. Tuota Misshan seerumia tekee kyllä itsekkin mieli testata. Heidän BB-voide on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä BB-voiteesta. Se on Erittäin Hyvä. Kannattaa kokeilla.

   Poista
 2. Jestas, kun pitkä ja monimutkainen inci, melkein silmät meni kieroon :D

  Misshalta muistan käyttäneeni pullollisen hyaluronihappo seerumia, joka oli hyvä tuote. Korealainen kosmetiikka on pääsääntöisesti ihan huippua ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviähän ne tuppaavat olemaan. Nyt testaan Mizonin hyaluronihapposeerumia ja alkutahdit vaikuttavat todella lupaavilta:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!