maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kosmetiikkaa

Aloitteleva kosmetiikkabloggaaja tässä hei!

Päätin aloittaa bloggaamisen. Rakastan kosmetiikkaa, ihonhoitoa ja meikkaamista, sekä kaikkea mitä siihen maailmaan kuuluu. Olen nuoresta pitäen hoitanut ihoani ja meikannut ainakin koko aikuisikäni enemmän tai vähemmän. Viime vuosina kosmetiikasta on tullut suorastaan intohimo. Luen  monia kosmetiikkaan liittyviä blogeja ja seuraan joitakin kauneustubettajia. Minulle kosmetiikka tuottaa hyvää mieltä. Olen tykästynyt erityisesti ns. markettikosmetiikkaan. Ostan kosmetiikkaa paljon myös netistä.

Kirjoittelen lähinnä omaksi ilokseni. Harrastukseni on kosmetiikka ja blogi kulkee siinä rinnalla. Jos joku muukin kiinnostuu jutuistani, lämmittää se mieltäni suuresti. En ole kovin harjaantunut tietotekniikassa, saatika valokuvaamisessa, joten blogini ulkoasu ei todennäköisesti ole kovinkaan kummoinen. Eikä sen ehkä tarvitsekaan olla. Yritän kuitenkin opetella ajan kanssa niitäkin asioita.

Odotan itse(kin) mielenkiinnolla mitä tästä seuraa!

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille ja olet nyt lukulistalla, niin helpommin sitten tulee aina luettua uudet jutut. <3 Kivaa kun perustit blogin ja aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) Samoin sinulle aurinkoisia päiviä ja hyvää mieltä<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Olen aivan täpinöissäni:)

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!