lauantai 16. heinäkuuta 2016

Elf Hydrating Under Eye Primer

Minulla on melko tummat silmänaluset, joita peitän vaihtelevalla menestyksellä erilaisilla peiteaineilla. Vuosien varrella on tullut kokeiltua monia eri merkkejä. Käytin pitkään voidemaista puikossa olevaa peiteainetta, kunnes älysin, että se on aivan liian paksua ohuelle silmänalusiholle. Sitten siirryin käyttämään vähän notkeampia peiteaineita. Paras tähän astisista on ollut LA Girlin Pro Conceal.

Löysin vastikään silmänalusille tarkoitetun primerin, Elf Hydrating Under Eye Primer, joka auttaa pitämään peiteaineen paikoillaan ja estämään sen pakkaantumisen juonteisiin. Primeri tuntuu kosteuttavalta nimensä mukaisesti, ja levittyy ja imeytyy mukavasti. Täytyy sanoa, että kyllä on erittäin hyvä tuote! Olen käyttänyt primeria nyt noin parin kuukauden verran ja se todellakin auttaa peiteaineen pysymään paikoillaan! On myös todella riittoisaa tavaraa ja pakattu pumppupulloon. Kannattaa kokeilla! Tilasin primerin Pretty.fi -verkkokaupasta ja maksoi alle kympin.

Oletko kokeillut? Toimiko?Voi mun rypppyistä räpylää!

6 kommenttia:

 1. En ole tiennytkään, että silmillekin on oma primer. Mielenkiintoinen tuote ja taatusti kokeilemisen arvoinen. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tiennyt ennen kuin selailin nettikaupan tarjontaa. Mukavaa viikonloppua, vaikka loppusuoralla onkin, sekä alkavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. En ole kokeillut, koska en tiennyt edes tuollaista primeria olevan :) Kiitokset vinkistä, tätä täytyy ehdottomasti hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on hyvä tuote. Toivottavasti tykkäät!

   Poista
 3. Mä oon katsellut tätä efin sivuilla joskus, mutten ole hankkinut, koska tätä ei ainakaan vielä myydä iHerbissä. Täytyy pitää tämä primeri mielessä, jos törmään siihen jossain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvä tuote ja riittoisa. Kannattaa tsekata. Mulla on jo toinen odottamassa.

   Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!