torstai 14. heinäkuuta 2016

Aikansa eläneet - heinäkuu osa 2

Kakkososassa esittelen loppuneet meikkituotteet, näytteet ja yhden huulirasvan;)

Mielipiteet ja kokemukset tuotteista ovat umpirehellisiä ja suoria. Jollakulla toisella saattaa olla tuotteista täysin päinvastainen näkemys, mikä on ihan luonnollista ja hyväksyttävää. Kullakin on omakohtainen kokemuksensa ja mieltymyksensä.
(Pahoitteluni kuvien huonosta laadusta.)


Meikkituotteet
Nyx Matte Finish longlasting setting spray, 60 ml
Olen vasta hiljattain ruvennut käyttämään meikinkiinnityssuihkeita. Testasin Nyxin suihketta, jonka pitäisi nimensä mukaisesti antaa pitkäkestoinen mattapinta. Minulla ei yleensä kasvot kovin paljoa kiiltele, t-aluetta lukuun ottamatta, kun päivä etenee pidemmälle. Olen kai ronkeli, mutta en huomannut tämän vaikuttavan meikin kestoon juuri mitenkään tai pitävän meikin  mattapintaisena. Meikin pysyvyydessä kaiketi tärkeintä on hyvä pohjustaminen. Nyt minulla on kokeilussa Maybellinen setting spray.

Benecos Natural Concealer, 5 ml, sävy: beige
Ostin tämän silmänaluspeiteaineeksi. Hutiostos. Tämä jämähti paikoilleen heti, kun olin saanut sipaistua iholle, minkä vuoksi levittäminen oli erittäin hankalaa. Peittävyys oli keskitasoa. En käyttänyt loppuun, koska tätä oli lähes mahdotonta saada tasaisesti levittymään. En tiedä missä vika.

Lumene CC-voide, 30 ml, sävy: light
Päätin kokeilla tätä monien kehumaa cc-voidetta. Sinänsä ok tuote, mutta suosin peittävämpiä meikkivoiteita. Ihotuntuma oli mukava ja tuubi erittäin riittoisa. Käytin tämän kanssa joskus Lumenen seerumimeikkivoidetta peittävyyden lisäämiseksi. Ne olivat hyvä kombo, mutta en kumpaakaan osta näillä näkymin uudestaan, koska muita mielenkiintoisia meikkivoiteita on runsaasti. 

Wet n Wild Coverall Cream Foundation, 29,6 ml, sävy: medium
Tässä toinen hutiostos. Lupaa medium/full peittävyyden, mutta peittävyys oli mielestäni enintään se medium, ehkä medium miinus. Päivän mittaan voide ikään kuin haihtui tai valui pois iholta, vaikka olin laittanut puuteria päälle kuten yleensä ja pohjustanut hyvin. Kehnoin meikkivoide, jota olen koskaan käyttänyt. Jollakulla voi toimia, mutta ei minulla.

Cien Volume Mascara, väri: musta
Olen edullisen kosmetiikan ystävä ja Lidlissä myytävä Cien on yksi vakiomerkeistäni. Joskus alkuvuodesta Lidliin tuli uusia Cienin meikkejä, joten pitihän niitä heti hankkia kokeiluun mm. ripsiväri ja bb-voide, jota en ole vielä ehtinyt käyttää, heh. Ripsari on kumiharjainen, josta pidän enemmän kuin normiharjoista. Tuote sinänsä on  kelpoa keskitasoa; ei lisännyt volyymia ripsiini, mutta käytin loppuun, koska muutoin oli hyvä ripsari. En todennäköisesti osta vähän aikaa uudestaan, kun on monta muuta ripsaria ennestään odottamassa vuoroaan. Myynnissä on myös Cienin vedenkestävä ripsiväri, joka on turkoosissa hylsyssä, mutta en käytä vedenkestäviä ripsivärejä, joten siitä minulla ei ole kokemusta.

Nivea Lip Butter Cocoa Cacao
Tämä oli täysin heräteostos jostain poistolaarista. Kaakaovoimainen tuoksu oli minun nenääni niin epämiellyttävä ja luotaantyöntävä, etten pystynyt käyttämään huulirasvana paria kertaa enempää. Käytin lopulta "tassurasvana" eli rasvailin tällä jalkapohjiani ja varpaitani.


NäytteetMissha Super Aqua UltraWater-full Cream ja Gel serum
Näytepussukat olivat pikkiriikkisen pieniä, joten niiden perustella on vaikea arvioida esim. vaikuttavuutta. Voide tuntui kyllä hyvältä, ja on kiva päästä kokeilemaan erilaisia korealaisia tuotteita vaikka minikoossakin. Valikoimaa tuntuu löytyvän.

YA Naturae vartalovoide
Kyseessä on Yliopiston Apteekin kehittämä oma luonnonkosmetiikkasarja, josta sain näytepusseja. Vartalovoiteen lisäksi sain päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen, joita en ole vielä ehtinyt testata. Vartalovoide sisältää mm. kehäkukkaa ja ruusunmarjaa. Yksi näytepussukka oli yllättävän riittoisa. Voide levittyi iholle vaivattomasti, ja antoi mukavan pehmeän kosteutetun tunteen. Tätä voisin ostaa jopa normikokoisena.

Artdeco Senses Asian Spa Hydrating Body Lotion White Lotus & Rice Milk
Varsinainen nimihirviö. Näytepussukka oli reilun kokoinen (10 ml) ja siten riittoisa. Voide levittyi hyvin ja teki ihon sileän tuntuiseksi. Tuoksui melko miellyttävältä, mutta  minun nenääni hieman liian voimakkaalta. Mukava tuttavuus. En ole ennen käyttänyt mitään Artdecon vartalotuotteita.

Oletko käyttänyt jotain em. tuotteista? Mitä pidit?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!